Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
Анотація
Статтю присвячено питанням визначення впливу функції управління та її інструментарного апарату на підвищення ефективності функціонування підприємств галузі організації харчування. Зроблено аналіз попередніх публікацій, які стосуються категорії «управління» та ресторанного господарства. Сформульовано висновки щодо підвищення рівня ефективності підприємств організації харчування за рахунок удосконалення управлінської структури підприємства.
Ключові слова: громадське харчуваня, сфера організації харчування, ресторанний бізнес, управління.
##submission.downloads##
Опубліковано
2021-04-01
Номер
Розділ
Статті
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).